معرفی رمز ارز ها

آلت کوین (Altcoin) چیست؟

آلت کوین چیست ؟

 

 بعد از بیت کوین، هرارز دیجیتال دیگری که وارد بازار شد را آلت کوین به شمار می آورند. با این دریا تقریبا تمام ارزهای دیجیتال به جز بیت کوین alternative coin  به شمار می آید.

به طور کلی   آلت کوین ها  شباهت زیادی به بیت کوین دارد. از لحاظ ساختاری دارای بلاک چین و شبکه اختصاصی خود هستند و یا اینکه اگر به عنوان توکن معرفی شده اند، روی شبکه سایر آلت کوین ها فعالیت می کند. تفاوت عمده آنها بیشتر در ساختار شبکه بلاک چین آنها می باشد.

تعریفی دیگر از آلت کوین 

طبق تعریفی متفاوت آلت کوین ها برای رفع نقص های موجود در بیت کوین به وجود آمده اند . البته بعضی از آن ها آنقدر پیشرفت کردند که در کنار بیت کوین حجم معاملاتی را کسب کردند و اکنون در رقابت با یکدیگر در کنار بیت کوین حضور دارند.

 یک ویژگی مشترک بین تمام آلت کوین ها وجود دارد این است که همگی به دنبال امنیت بالا،  پیاده سازی پروژه ای که معرفی کردند و کسب سود مستمر می باشند.

 البته آلت کوین بودن به معنی این نیست که از محبوبیت کمتری برخوردار باشند چرا که بسیاری از آلت کوین ها امروزه  حجم معامله بالایی را به خود اختصاص داده اند.

مزایا و ویژگی های آلت کوین ها :

 هر آلت کوین بر اساس روش پیاده سازی و برنامه نویسی دارای مزایا و معایب  خاص خود می باشد

 از جمله مزایای که  آلت کوین ها برای ما داشتند:

 فرصت رشد و رقابت بیشتر: 

 با رشد آلت کوین ها و پیشرفت آنها حس رقابت بین آلت کوین ها و بیت کوین باعث شد که ارز های جدیدتر با قابلیت‌های بهتری پا به صحنه بگذارند.

 بازار نوسانی:  

نوسان بازار در بین آلت کوین ها به نسبت بیت کوین بسیار بیشتر است و سرمایه گذاری ریسک بالاتری دارند.

 بهبود مشکلات بیت کوین:

همانطور که اشاره شد آلت کوین ها به منظور برطرف کردن مشکلات اساسی بیت کوین مطرح شدند مانند سرعت هزینه استخراج و غیره…

کارمزد: 

بحث کارمزد برای معاملات ارز دیجیتال بسیار مهم است کاربران ترجیح می‌دهند با کارمزد پایین تری کار کنند. آلت کوین ها معمولاً نسبت به بیت کوین کاربرد پایین تری دارند. 

معروف ترین آلت کوین ها:

1.اتریوم

اتریوم که یک پلتفرم توسعه متن باز برای توسعه نرم افزارها به صورت توزیع شده است روی شبکه بلاک چین فعالیت می کند و این اجازه را برای کاربران فراهم کرده تا از قراردادهای هوشمند استفاده کنند.

2.تتر

 این ارز دیجیتال در دسته stable coin ها قرار می گیرد. تتر قیمتی همسان با قیمت دلار دارد و هدف از آن جلوگیری از نوسان های ارزهای دیجیتال و ایجاد فرصتی برای معاملات با نرخ یکسان می باشد.

3. ریپل

این ارز دیجیتال در واقع یک فورک از بیت کوین است وظیفه آن انجام تراکنش‌های است که روی بلاک چین ورژن قدیمی بیت کوین قابل اجرا نبوده در واقع از بیت کوین کش عنوان هارد از بیت کوین یاد می کند.

4. کاردانو

کاردانو نیز مانند سایر آرد کن ها در بستر بلاک چین فعالیت می کند برای انتقال پول دیجیتال و همچنین ثبت قراردادهای هوشمندو برنامه‌های  توزیع یافته طراحی و ساخته شده است.

5.بایننس کوین

هدف اصلی ایجاد بایننس کوین جذب سرمایه برای توسعه و پیشرفت صرافی بایننس بوده که یکی از بزرگترین صرافی های بازار ارز دیجیتال می باشد. 

در اینجا تعدادی از ارز های دیجیتال که در دسته آلت کوین ها قرار می گیرند را با هم بررسی کردیم و متوجه شدیم هر کدام دارای چه خصوصیت ها و ویژگی های هستند.

انواع آلت کوین: 

  با پیشرفت چشمگیر ارزهای دیجیتال  آلت کوین ها با کاربردهای متفاوت در بازار توسعه پیدا کردند و توانستند حضور دائمی پیدا کنم در اینجا به انواع ارزهای دیجیتال آلت کوین اشاره می کنیم:

  1. آلت‌ کوین‌های مبتنی بر ماینینگ (Mining-Based Altcoins)
  2. ارز دیجیتال با ثبات (Stablecoin)
  3. توکن‌ های اوراق بهادار (Security tokens)
  4. توکن‌های ابزاری (Utility tokens)
  5. نِیم کوین (Namecoin)
  6. لایت کوین (Litecoin)

جمع بندی:

در این مقاله به بررسی  و تعریف آلت کوین  پرداختیم و متوجه شدیم که در کنار بیت کوین سایر رمز ارزها نیز توانستند پیشرفت چشمگیر کنند و حجم معاملاتی بالا یی را در بازار ارز دیجیتال تجربه کنند.  آلت کوین ها  با اهداف گوناگون  پا به پای بیت کوین توسعه یافتند ، با این که حتی در ابتدا تنها قرار بود مشکلات بیت کوین را برطرف کنند.  امروزه شاهد دهها التکوین مطرح در بازار هستیم.  اتریوم، تتر  و ریپل  از جمله معتبرترین و معروف ترین این ها به شمار می آیند. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا